δημιουργίες από την α Λίλιαν Συρίγου (www.protothema.gr)

Zum Artikel gehen

μια fun βραδιά στον Πειραιά θα απολαύσουν τα νέα κοσμήματα της σχεδιάστριας Λίλιαν Συρίγου μικροί και μεγάλοι!

το πρωτότυπο μα μπουλές, ας χώρος που αστήριο-εκθεσιασκός χώρος αι παρουσιάζει τις αλύτερες δημιουργίες σε κοσμήματα.uα φιλοξενήσει την Λίλιαν Συρίγου.

σχεδιάστρια παρουσιάζει την α της συλλογή από τα Χριστούγεννα η δημιουργός μέσα από την αρουσίαση νέων κομματιών από τη μεγάλη συλλογή κοσμημάτων της μας καλεί να βάλουμε μζωή

λοιπόν, ακή 21 μβρίου από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τις 9 το βράδυ μας περιμένει Τουρμπουλέ 184 με αίες μουσικές, αι κρασί.α μήματα μετά ακή 21-12 α βρίσκονται στην αλερί τις μες μέρες αι μέχρι και την ακή 28-12.
Λίλιαν Συρίγου α, ασε τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος στην Mokume (2002-2005) αι από ασεα μέσα από ομαδικές και ατομικές εκθέσεις αράλληλα, παρακολουθείασεμασεασεμα..Prenzlauer Berg.
ατασκευάζει μήματα από ασήμι 925ο κυρίως, αφίζει με ψυχρό μάλτο και διακοσμεί με μετάξι, ημιπολίτιμιες πέτρες αι αντέλα.που αρακτηρίζει τη δουλειά της αι το έντονο μα, χιούμορ και η ρομαντική .Στις πρόσφατες δημιουργίες περιλαμβάνονται κομμάτια από επίχρυσο μπρούτζο, πλέξι γκλας, ξύλο ενώ δεν λείπουν μοναδικές δημιουργίες eine der Art από μικροαντικείμενα που ανακαλύπτει σε αζάρια της Γερμανίας και μκοσμκοσ.


μπουλέ 184, αξιτέλους 161-163, αιάς 18535 .: 210 4297464