Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Vorstellungsgespräch bei NouPou

Interview at NouPou

Vorstellungsgespräch bei NouPou

Zum Artikel gehen

Η Μαίρη Πόπινς και η ομπρέλα της, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, ιππότες πάνω στο άλογό τους, μπαλαρίνες, χορεύτριες φλαμένκο, γκέισες και χαβανέζες ντυμένες με πολύχρωμα κοστούμια και ασήμι , ζωγραφισμένα με ψυχρό σμάλτο και διακοσμημένα με μετάξι, ημιπολύτιμες πέτρες και δαντέλα.αι μόνο μερικά από τα ματα πρωτότυπων κοσμημάτων της αν, α α θα γνωρίσουμε από τις μπουλέ 184, αιά.

Πότε και με ποια αφορμή αποφάσισες να ασχοληθείς με τη δημιουργία κοσμημάτων;

16 αχνα μήματα, αν το μπι μου.ας το Λύκειο όμως ήξερα πως αυτό ήθελα να κάνω.μουν κάπου μεταξύ ακοσμητικής και Κοσμήματος αι τελικά με κέρδισε μημα.

Τι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστές τις δημιουργίες σου;

το ότι το αθένα έχει μια μικρή ιστορία να αφηγηθεί.α όποιον θέλει να ακούσει φυσικά…

θα τις βρούμε;

Mehr anzeigenαι φυσικά στο ατάστημα Tουρμπουλέ, του Πειραιά.

α παρουσιάσεις στο Τουρμπουλέ;

Διάφορα κομμάτια από τη νέα μου, κάποια πιο παλιά, πάντα διαχρονικά, αλλά και κάποια einer von κομμάτια.αι για μικροαντικείμενα βρίσκω σε παζάρια και μετατρέπω σε κοσμήματα.μια φορά τα βρίσκεις, μια φορά τα φτιάχνεις.

Ζεις στο Βερολίνο.Πότε και γιατί αποφάσισες να φύγεις από την Ελλάδα; είναι τα πράγματα εκεί για τους νέους δημιουργούς;

πρόθεση υπήρχε και κατοικούσε καιρό στο πίσω μέρος του μυαλού μου.α αύμαζα τους ανθρώπους που αν ζήσει σε από μια χώρες ατί τους θεωρούσα πιο ανοιχτόμυαλους, πλούσιους σε εμπειρίες, αφέροντες.απόφαση όμως πάρθηκε α 2011.αι κι εδώ α, Βερολίνο α α, αι μια πόλη με βαριά πρόσφατη ιστορία που έχει μαζέψει γύρω της πολλούς αλλιτέχνες.βέβαια είναι λίγο υποκειμενικό το τι είναι τέχνη.

Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση τη δουλειά σου; Στη Γερμανία είναι διαφορετικά τα πράγματα;

μικό μέα με έχει επηρεάσει αι με έχει δυσκολέψει άλλο .προσωπικό επίπεδο βέβαια, αισθάνομαι πως με έχει εξελίξει τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν καλλιτέχνη - επαγγελματία, γιατί μέσα από τις δυσκολίες αναγκάστηκα να βρω εναλλακτικές σκεφτεί δεν α.βέβαια δεν σημαίνει πως είμαι και πιο αρούμενη.με βοηθάει να ελίσσομαι και να αναζητώ τρόπους να επιβιώσω επαγγελματικά.

αν έρχεσαι Ελλάδα, που σου αρέσει να βγαίνεις στα νότια;

μαι παιδί του κέντρου κατά το ήμιση, αλλά όταν πηγαίνω στα νότιαναζητώ μέρη με θέα θάλασσα γιατί είμαι και α μισή (από τη Σύρο).

μας για τη διαδικασία του να δημιουργείς ένα κόσμημα...

Για να φτιάξω ένα κόσμημα πρέπει να βρω ένα Konzept να με αφορά, να εξάπτει την φαντασία μου, ναου αι εναλλακτικές και φυσικά να βρίσκω τον εαυτό μου. μέσαδεν υπάρχω α μήματά μου, δεν είναι δικά μου.

Εσύ τι θα μας πρότεινες να πάρουμε από αυτά που φτιάχνεις, αν έπρεπε α αρκεστούμε μόνο σε ένα;

που σου φτιάχνει διάθεση κάνει α πιστεύεις πως έχει αχτεί για σένα.

Σε ποιες αίκες απευθύνεσαι;

γυναίκες που αισθάνονται πότε κορίτσια, πότε μοιραίες γυναίκες, πότε γυναίκες της διπλανής πόρτας.όλες, αδή, θέλω να πιστεύω.

Έχεις κάποιο αγαπημένο σχέδιο από αυτά που φτιάχνεις;

ένα, ίσως μια σειρά.γυναίκες του μου.με ταξιδεύουν πάντα.

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον της επιχείρησής σου;

α μου δίνει τη χαρά της μιουργίας, της οικονομικής επιβίωσης και τη ατότητα να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να δουλεύω με τη Γερμανία και γιατί όχι, με όλο τον μκόσΉδη έχω στείλει μήματά μου στην α και στην Αμερική, γιατί όχι κι αλλού; α α είναι α να μας κρατάνε σε συνεχή επαγρύπνηση, όχι να μας κοιμίζουν., δεν αι;

info: «Glitzer am Sonntag vor Weihnachten», Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, 12.00 -21.00,Τουρμπουλέ 184, Πραξιτέλους 161-163, Πειραιάς, τηλ.: 210 4297464.28-12.περισσότερα στο Website της: www.madebyllilian.com

Read more

Νέες δημιουργίες από την σχεδιάστρια Λίλιαν Συρίγου (www.protothema.gr)

δημιουργίες από την α Λίλιαν Συρίγου (www.protothema.gr)

Zum Artikel gehen μια fun βραδιά στον Πειραιά θα απολαύσουν τα νέα κοσμήματα της σχεδιάστριας Λίλιαν Συρίγου μικροί και μεγάλοι!το πρωτότυπο μα μπουλές, ας χώρος που αστήριο-εκθεσιασκός χώρος αι πα...

Weiterlesen
Athens Voice - “Glitter on Sunday" Jewellery Presentation

Athens Voice - Schmuckpräsentation „Glitter on Sunday“

Zum Artikel gehen κάθε κορίτσι, μικρό ή μεγάλο, αρέσουν τα κοσμήματα.στο ευαίσθητο σημείο μας (κι αυτό είναι μείον μας, κι αυτό είναι μείον μας)και μας κάνουν να αισθανόμαστε πριγκίπισσες. α αυτό, ...

Weiterlesen