Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Artikel in Athens Voice über die Schmuckpräsentation „Glitter on Sunday“

Article in Athens Voice about “Glitter on Sunday" Jewellery Presentation

Artikel in Athens Voice über die Schmuckpräsentation „Glitter on Sunday“

Zum Artikel gehen

κάθε κορίτσι, μικρό ή μεγάλο, αρέσουν τα κοσμήματα.στο ευαίσθητο σημείο μας (κι αυτό είναι μείον μας, κι αυτό είναι μείον μας)και μας κάνουν να αισθανόμαστε πριγκίπισσες.

α αυτό, πάντα μας αρέσει να χαζεύουμε δαχτυλίδια, κολιέδες, βραχιόλια και όοοολα τα συναφή, με κάθε ευκαιρία.αν μάλιστα τα δημιουργούν νέοι άνθρωποι, με ζωηρή φαντασία, «κολλάμε» ακόμη περισσότερο.

γλυκιά Λίλιαν, είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους με φαντασία, χιούμορ και αστείρευτη ρομαντική διάθεση.ευδιάκριτες στην πολύ αλή δουλειά της.Γιατί η Λίλιαν Συρίγου κοσμήματα απόασήμι 925º, μετά τα ζωγραφίζει με ψυχρό σμάλτο και τα διακοσμεί με μετάξι, ημιπολύτιμες πέτρες και αντέλα, ενώ στις α, μ α, μ α, μ α.αι όλα αυτά με πολύ χρώμα και την πάντα κοριτσίστικη ματιά της.φαντασία μως, ταξιδεύει ακόμα πιο μακριά μέχρι α παζάρια της Γερμανίας, όπου ανακαλύπτει μικροαντικείμενα για α α μετατρέψει σε κοσμήματα.

Ξέχασα να σας πω ότι το κορίτσι αυτό, αφού σπούδασε τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος στη σχολή Mokume, παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια γύρω από την τέχνη του κοσμήματος , έφτιαξε τον πρώτο προσωπικό της χώρο το 2007 στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, μεσούσης της κρίσης έφυγε για το Βερολίνο.Τα τελευταία 3 χρόνια, ζει και δημιουργεί εκεί, στο όμορφο εργαστήρι της που βρίσκεται στην περιοχή Prenzlauer Berg (σ. σ. μα πόσο παραμυθένιο ακούγεται;)

Αυτά τα Χριστούγεννα όμως, γεμίζει τις βαλίτσες της με τα παλιά και καινούργια της κοσμήματα και έρχεται στην Αθήνα για μας τα δείξει στο "Τουρμ, α αι το μεταλλικό όργανο μέτρησης και κατασκευής δαχτυλιδιών).

λοιπόν, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, όσοι περάσετε από εκεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, θα φορέσετε, θα αγγίξετε και θα γνωρίσετε από κοντά αυτά τα τσαχπίνικα κοσμήματαυτόχρονα, θα ακούτε αίες μουσικές, α τσιμπάτε νόστιμα γλυκάκια και θα πίνετε γλυκόπιοτο ασάκι.α κοσμήματα α βρίσκονται στην γκαλερί όλες τις μες μέρες και ώρες μέχρι αι την ακή 28 Δεκεμβρίου.

αίο δωράκι για τις κοριτσίστικες καρδιές…Ε, αγαπητά μου αγόρια;

αξιτέλους 161-163, αιάς, 210 4297464

Read more

Article at Athens Voice Newspaper about “Glitter on Sunday" Jewellery Presentation

Artikel in Athens Voice Newspaper über die Schmuckpräsentation „Glitter on Sunday“

Zum Artikel gehen κάθε κορίτσι, μικρό ή μεγάλο, αρέσουν τα κοσμήματα.στο ευαίσθητο μείο μας (κι αυτό είναι μείον μας, κι αυτό είναι μείον μας)και μας κάνουν να αισθανόμαστε πριγκίπισσες. α αυτό, πά...

Weiterlesen
Νέες δημιουργίες από την σχεδιάστρια Λίλιαν Συρίγου (www.protothema.gr)

δημιουργίες από την α Λίλιαν Συρίγου (www.protothema.gr)

Zum Artikel gehen μια fun βραδιά στον Πειραιά θα απολαύσουν τα νέα κοσμήματα της σχεδιάστριας Λίλιαν Συρίγου μικροί και μεγάλοι!το πρωτότυπο μα μπουλές, ας χώρος που αστήριο-εκθεσιασκός χώρος αι πα...

Weiterlesen